Bell Schedule 2019-2020

High School Bell schedule

7:50 warning bell

7:55 - 8:41             1st period (46 min)
8:45 - 9:31             2nd period (46 min)
9:35- 10:21           3rd period (46 min)
10:25- 10:35 Announcements Will be held in 4th Period

10:35 – 11:21        4th period (46 min)
11:25 – 12:11       5th period (46 min)

12:06 – 12:46      Lunch (40 min)

12:50 – 1:36         6th period (46 min)
1:40 – 2:26           7th period (46 min)
2:30 – 3:16           8th period (46 min)

3:20-3:50   Bulldog Period ====Pep Rally Will be Held on Friday during Bulldog Period

 

Website by SchoolMessenger Presence. © 2019 West Corporation. All rights reserved.